Praktijk Mental Image stelt voor:


Sarajayne Schuurmans - Hypnotherapeut, coach, docente, moeder en creatief ondernemer.

 

“Mijn kracht is het helpen ontdekken van jouw kracht!”

 

Tijdens mijn carrière in het onderwijs kwam ik in aanraking verschillende leerproblematieken. Deze hadden diverse oorzaken en uitingen, zoals faalangst, onzekerheid, ADHD/ADD of hechting problemen.

 

Om mijn leerlingen beter te kunnen ondersteunen, heb ik meerdere therapie gerelateerde opleidingen gevolgd waaronder: relatiecoaching, hypnotherapie en psychodynamische therapie. Hier vond ik alle vaardigheden die ik nog miste.

 

Tegenwoordig combineer ik mijn baan als docent met mijn baan als therapeut. Beide banen zijn een belangrijk onderdeel van wie ik ben en waar ik voor sta. Namelijk ontwikkeling van de mens als geheel. 

 

Weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op.