Oldpain2go: Los laten van pijn of gewoonte


Stel je hebt al lang pijn. In dit stadium denkt je misschien dat u niets meer kunt doen en dat je maar met de pijn moet leren leven. Dit is het moment waarop de meeste mensen naar OldPain2Go komen.

Als je al het andere a hebt geprobeerd dan kun net zo goed OldPain2Go proberen. Wat heb je te verliezen? Afgezien van je pijn, natuurlijk.

 

Wat is OldPain2Go?

Net als Hypnose werkt het met de onbewuste geest. OldPain2Go werkt direct met je onbewuste geest om die oude pijn boodschappen te verminderen en te verwijderen. In tegenstelling tot hypnose is bij deze techniek geen trance staat nodig.

 

OldPain2Go is geen hypnotherapie en maakt geen gebruik van hypnose, hoewel het zeer ontspannend is. We praten gewoon over jouw pijn, wanneer het begon en wat je ervan vindt. Je onbewuste geest zal beslissen of het oude ongewenste pijn is die nu geen doel meer dient en, zodra het echt begrijpt dat het geen positief doel meer dient, kan het het afzwakken of uitschakelen. 

 

We spreken over pijn, en het nut van pijn simpelweg door het begrip van jou pijn en waarom deze is ontstaan kan je je onbewuste in laten zien dat deze niet meer nodig is. Dit doen we met een techniek die heet Brain-bargaining. Dit houd in dat je maar zo lang vast kan houden aan iets als het eigenlijk geen dienst meer doet, zo ook pijn of een oude gewoonte. Samen gaan we cognitief sparren over waarom jij jouw pijn of gewoonte niet meer nodig hebt. Vervolgens geef jij zelf het commando aan het onderbewuste om het los te laten. 

 

OldPain2Go maakt je niet gevoelloos!

Sommige mensen zijn bang dat OldPain2Go de pijnlijke plek gevoelloos maakt, maar dat is absoluut niet het geval. Het herstelt jouw pijn-beheersingssysteem gewoon terug naar een staat van normale paraatheid. Laten we het resetten van de pijn noemen. Elke NIEUWE pijn, die je vertelt om actie te ondernemen, zal normaal doorkomen. 

Hierbij is het belangrijk je te realiseren dat oude pijn kan nieuwe pijn maskeren, dus nieuwe pijn moet vaak ECHT PIJNLIJK zijn om de nieuwe boodschap door te laten komen. Zonder die oude pijn kan de nieuwe pijn gewoon fluisteren en zul je de boodschap nog steeds horen. Door deze techniek ga je pijn zien als het seintje/steuntje in de rug die het eigenlijk is. Pijn wordt niet langer ‘eng’ of ‘irritant’ maar nuttig. 

 

OldPain2Go is geen genezing. Als je een aandoening hebt, zult je die aandoening ook na de OldPain2Go behandeling nog hebben. Maar als die pijn onnodig is - waarom kunt je die aandoening dan niet hebben zonder pijn? Denk aan artrose of fibromyalgie of PDS of spierspanning. 

 

En OldPain2Go gaat niet over MIJ de ‘genezer’ aka therapeut die jouw pijn wegneemt.

Het gaat erom dat ik jou help om de reden voor oude, onnodige pijn weg te nemen,

en je zelf je pijn beheersingssysteem kan resetten.

 

Is OldPain2Go iets voor jou?

  • Je moet gediagnosticeerd zijn door een medische professional en deze heeft bijv. pijnmedicatie of pijnbestrijding voorgeschreven of geadviseerd.
  • Je wilt pijnvrij zijn en heeft er geen groot voordeel om de pijn te houden.
  • Je bent bereid te stoppen met datgene wat het probleem veroorzaakt.
  • Je zult alle nazorg adviezen in praktijk brengen.
  • Na de sessie vraag je jouw arts om advies over eventuele medicatie en verdere diagnose.

Meer weten over deze techniek? Kijk op deze website of neem contact op.  

 

Home - OldPain2Go