Hypnose burn-out/stress preventie


Burn-out, het lijkt alsof dit fenomeen tegenwoordig niet meer weg te denken is uit het dagelijks leven. Iedereen krijgt ergens in zijn leven wel eens een burn-out. Dat hoort er nu eenmaal bij toch? Nee! Zeker niet. Het is ook zeker niet nodig om meermaals een burn-out in te gaan. Herken een burn-out en overmatig stress preventief en doe er wat aan. Te laat en toch al midden in de burn-out? Ook dan is het zeker niet te laat om het aan te pakken en goed hersteld weer uit de burn-out te komen.

 

Hoe herken je burn-out? Een van de meest voor de hand liggende tekenen is vermoeidheid, maar ook een gebrek aan concentratie, geheugenverlies, slapeloosheid en frequente melancholie kunnen tekenen van burn-out zijn. De belangrijkste oorzaak is chronische overbelasting, onvoldoende ontspanning en het ervaren van geen of onvoldoende plezier op werk of in privé. Daarnaast kan er ook een onderliggende oorzaak zijn zoals trauma of rouw. 

 

"Burn-out" zegt het allemaal - je bent klaar en je hebt niets meer te geven. Je bent leeg. Je verliest, van de stress. Je verliest veel als je een burn-out hebt. In de eerste plaats verlies je jezelf. Maar je verliest ook het contact met je emoties en je zelfvertrouwen. Ten slotte verlies je het contact met de mensen om je heen, de mensen die je vaak willen helpen, maar waarvoor jij geen brainspace hebt.

 

Tijdens de speciale burn-out hypnose gaan we jouw hoofd opruimen. We gaan letterlijk ruimte creëren is je hoofd zodat je de gedachten weer op een rijtje kan zetten. Daarnaast gaan we voor de hypnose doelen zetten voor de toekomst en deze tijdens hypnose verankeren. We pakken de nare gevolgen van stress aan zoals  nagelbijten, roken of te veel eten. Werkdruk kan niet altijd verminderd worden, hoe je er mee omgaat wel. 

 

Blijf er niet mee lopen, die burnout hoeft niet te gebeuren.  Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.