Hypnose bij afvallen en/of verslaving


Probeert je al jaren te lijnen? Maar wil het maar niet lukken? Hypnose helpt!

Niet voor niets heb ik hypnose en verslaving op een tabblad gezet. Overgewicht is namelijk vaak het gevolg van verslaving, suikerverslaving wel te verstaan. Klinkt heel heftig om het zo te noemen, maar geen zorgen, het feit dat je dit aan het lezen bent is al de eerste stap naar het einde van jouw verslaving. 

 

In drie hypnose sessies help ik jou van je verslaving af, en zorg ik ervoor dat jij minder trek hebt in eten. Maar hoe dan? Het lijkt wel magie. 

Ons onderbewustzijn, wat we allemaal hebben is op een bepaald manier geprogrammeerd. Als jij veel snoept, of andere verslavingen hebt als roken of drinken moeten we eerst zorgen dat het onderbewuste weer geprogrammeerd wordt op een gezonde leefstijl. dit doen we in 3 sessies.

 

De 1e sessie: De knop om. 

Die verslaving komt ergens vandaan. In sessie 1 zullen we uitzoeken waar jouw verslaving (of overgewicht) vandaan komt. Hierdoor wordt je bewust waar je probleem is ontstaan. Hierna zetten we jouw behoefte aan dat waar jij verslaafd aan bent uit. Dus stel je bent suiker verslaaft en kunt niet stoppen met snoepen. Dan zetten wij de knop in je hoofd op, je hebt die suikers vanaf dan niet meer nodig. 

 

De 2e sessie: Blijvend resultaat installeren in je lijf

Na de eerste sessie zul je al verschil merken, waarschijnlijk heb je minder behoefte aan jou verslaving. In deze sessie leggen we de hypnotische maagband aan. Geen zorgen er is geen echte operatie nodig. Dit gebeurt allemaal volledig veilig in hypnose. Na deze hypnose sessie zul je sneller verzadigd zijn, en dus minder eten. Resultaat, afvallen. 

Ook bij andere verslavingen zoals stoppen met roken is dit het moment dat we een lichamelijke verandering doorgaan. Het orgaan wat jouw meeste aandacht nodigt heeft gaan we opschonen. Denk bij rokers aan longen en bij alcohol aan je lever. Voor andere verslavingen neem gerust contact op. 

 

De 3e sessie: Bijstellen en afstemmen.

Deze laatste sessie plannen we ongeveer 6 weken na de laatste sessie. Deze sessie is bedoeld om nog een keer in hypnose jouw lijf te resetten, en een te zorgen dat jouw resultaat ook blijvend is. In deze sessie krijg je ook tips voor een gezonde leefstijl. Zodat jouw verslaving ook weg zal blijven. 

 

Ook rokers zijn enorm gebaad bij deze hypnose en kunnen een langdurig resultaat bereiken, geen behoefte meer in de sigaret. Wordt een niet roker. 

  

De voordelen van de hypnotische maagband op een rijtje:

 

 -Stop je suikerverslaving.

- Stop emotie-eten.

- Stop met actief diëten, maar leef moeiteloos gezond.

- Geen hongergevoel. 

- Sneller verzadigd.

- Tips voor gezonde voeding.