Hypnose bij burn-out en/of stress


Burn-out, het lijkt alsof dit fenomeen tegenwoordig niet meer weg te denken is uit het dagelijks leven. Iedereen krijgt ergens in zijn leven wel eens een burn-out. Dat hoort er nu eenmaal bij toch? Nee! Zeker niet. Het is ook zeker niet nodig om meermaals een burn-out in te gaan. Herken een burn-out en overmatig stress preventief en doe er wat aan. Te laat en toch al midden in de burn-out? Ook dan is het zeker niet te laat om het aan te pakken en goed hersteld weer uit de burn-out te komen.

 

Hoe herken je burn-out? Een van de meest voor de hand liggende tekenen is vermoeidheid, maar ook een gebrek aan concentratie, geheugenverlies, slapeloosheid en frequente melancholie kunnen tekenen van burn-out zijn. De belangrijkste oorzaak is chronische overbelasting, onvoldoende ontspanning en het ervaren van geen of onvoldoende plezier op werk of in privé. Daarnaast kan er ook een onderliggende oorzaak zijn zoals trauma of rouw. 

 

"Burn-out" zegt het allemaal - je bent klaar en je hebt niets meer te geven. Je bent leeg. Je verliest, van de stress. Je verliest veel als je een burn-out hebt. In de eerste plaats verlies je jezelf. Maar je verliest ook het contact met je emoties en je zelfvertrouwen. Ten slotte verlies je het contact met de mensen om je heen, de mensen die je vaak willen helpen, maar waarvoor jij geen brainspace hebt.

 

Een burn-out kan met succes worden behandeld met therapie Veel mensen zullen op een bepaald moment tijdens hun carrière een burn-out krijgen. In de loop der jaren hebben we hier veel aandacht aan besteed en kunnen we burn-out snel en succesvol behandelen. Je hoeft het niet alleen te doen. Rust en regelmaat lossen al een groot deel van het probleem op, maar hoe zorg je er nu voor dat je in de toekomst niet weer geraakt wordt. Ik kan je helpen je energielevel nieuw leven in te blazen, Ik help je weer ontspanning te vinden, terug te komen bij je gevoel.

 

Ik help je door een burn-out heen of geef je preventief de tools om helemaal die burn-out niet in te gaan. Ik leer je te geven zonder dat het je kost maar ook ontvangen zonder schuldgevoel. Samen maken we een stappenplan en krijg jij precies die tools die jou helpen weer in balans te komen. Zodat jij (weer) weet hoe je je energie over de hele dag kunt verspreiden, en kunt genieten. 

 

Klinkt dit bekend? Bel ons of mail me dan om een afspraak te maken.

verslaving  . HypnoBirthing . hypnobirthing . relatietherapie . relatieprobleem . scheiden . afvallen . zelfhypnose . stoppen met roken . strijen .  hypnose . hypnotherapie . burn-out . stress . onderbewustzijn . psychodynamisch . therapie  . Gorden method . hypno . spiritueel . psycholoog . depressie . pesten . kinderen . EMDR . EFT . voice dialogue . ITP . Tapping . trauma . zekerheid .  onzekerheid .  vrouwen . oervrouw . vrouwenproblemen . zelfmoord . angst . pijn . chronische pijn . PDS . dieet . help . huiselijk geweld . vreemdgaan . hypnotherapy . hoekshe-waard . Hoeksche waard . Strijen . slaapprobleem . kan niet slapen . psycholoog . connectie