Hoe anderen Mental Image hebben ervaren


Niet alleen 'praten over'maar juist ervaren.

Wat ik fijn vind aan Sara, is dat zij een warme en open uitstraling heeft, zonder oordeel en met een open mind luistert. Alle emoties zijn voorbij gekomen, en ook haar humor relativeert hierin. Tijdens de sessies sluit zij goed aan op wat nodig is. Sara stemt af, en kan hierin ook schakelen als er gaandeweg iets anders nodig blijkt. Sara heeft allerlei manieren en technieken om in te zetten in de therapie. Niet alleen ‘praten over’, maar juist het ervaren (al dan niet onder hypnose) heeft mij weer op weg geholpen. Een prettige ervaring voor mij!

 

Chantal. C, 20 Mei. 2021


Stressloos de deur uit.

Alleen maar positieve ervaringen bij Sarajayne.

 

Altijd een warm onthaal en stressloos de deur uit. Ze weet wat ze doet! 👍 Aanrader dus.

Jaap, 22 Mrt. 2021


Professioneel maar zorgzaam.

Professioneel en toch zorgzaam. Ik heb in het verleden een aantal slechte ervaringen met therapie gehad, dus ik was voorzichtig. Dit is voor mij een buitengewoon prettige en geruststellende ervaring geweest. Het is geweldig hoe mij wordt geleerd om vanuit een ander perspectief naar mijn problemen te kijken

Chantal. N, 18 Mrt. 2021


Kundig en inventief

Sarajayne is kundig en inventief in haar sessies. Ze zet zich volledig in om je vooruit te helpen. Met uitstekende resultaten voor mij. Dank je wel Sarajayne.

Betty, 20 Mrt. 2021


Eindelijk gehoord!

Heel fijn om mee te praten, goed luisterend oor en neemt alle tijd die nodig is voor je!

Romy, 5 Mrt. 2021


Direct maar liefdevol.


Sarajayne gebruikt haar messcherpe intuïtie en grote arsenaal aan benaderingen om je heel direct en Straight-To-The-Point te helpen met je ontwikkeling: warm aanbevolen als coach/therapeut!

Bert-jan, 28 Feb. 2021


Oprechte therapeut.

Heerlijke ervaring gehad! Sarajayne helpt complexe gevoelens handvatten te geven zodat jij de tools ontwikkelt die je nodig hebt. Haar oprechtheid en warme persoonlijkheid helpen om een veilige sfeer van vertrouwen te creëren waarin alles bespreekbaar en overwinbaar is.

Fenko, 1 Feb. 2021



Laagdrempelig en vertrouwd.

Therapie bij Mental Image is zeker een aanrader. Professioneel, warm en persoonlijk. Hierdoor erg laagdrempelig. Sarajayne laat je over je eigen problemen nadenken door goede vragen te stellen. Ze denkt "out of the box", is eerlijk, een door pakker en vertrouwd. Ze is breed geschoold waardoor er verschillende vormen van therapie gevolgd kunnen worden om bij hetzelfde doel te komen, altijd in overleg. Het pad bewandel je zelf, maar Sara heeft de wegenkaart. Ze vertelt je welke kant je op kunt, hoe lang deze weg duurt en wat je kunt verwachten. En soms geeft ze je een duwtje in de goede richting als je er zelf niet uit komt. Een erg fijne therapeut.

Stefana, 3 Jan. 2021


Familieopstelling.

Sarajayne heeft mij door middel van familie opstelling (met houten figuren) en hypnose heel goed geholpen om puzzelstukjes op hun plek te laten vallen. Waardoor ik nu al na 1 sessie patronen en angsten mag loslaten die mij niet dienen. Ik was ontzettend zenuwachtig vooral voor het onbekende van hypnose maar door de uitleg van Sarajayne kon ik dat snel loslaten. 

Simone, 5 Nov. 2020 



Professioneel en toch vertrouwd

Sara is een enorm fijn persoon om mee te mogen praten, werken en reflecteren. Ze heeft een open perspectief naar alles en een enorm professionele manier om iemand op zijn gemak en in vertrouwen te stellen. Het is, vanwege het alternatieve randje van de technieken, een spannende sessie maar wel eentje die zonder twijfel effect heeft.

Na mijn eerste ontmoeting met Sara heb ik sterk het gevoel dat ik hier daadwerkelijk goed mijn ei in kwijt kan en dat haar methodes, werktuigen en warmte mij goed helpt. Het belangrijkste is dat ik mij op geen enkel moment onprettig heb gevoeld. Nogmaals bedankt!

Jeroen, 13 Okt. 2020


Lekker down to earth!

No-nonsense therapeut. Doet haar werk goed en denkt graag met je mee. Pakt niet alleen maar de gevolgen aan maar denkt ook mee hoe de oorzaak op te lossen is.

Oscar, 20 Aug. 2020


Hypnotherapie

Door het geweldige advies van Sarajayne zijn we op het plan gekomen om hypnotherapie te gebruiken, dit was erg spannend maar het allerbelangrijkste is dat het heel erg fijn is. Samen hebben we gevoeld, gepraat en zijn stapje voor stapje vooruit gegaan. Sara laat je echt welkom voelen, de begeleiding is duidelijk en bij vragen legt ze alles geweldig uit. Je kan werkelijk alles tegen haar zeggen en samen bewandel je magisch pad. Voor mij voelde de hypnotherapie als het volgende : Een zachte stromende rivier die je thuis brengt bij jezelf. Jij wijst de weg en Sara stuurt het bootje de aangewezen stroming op. Dankjewel Sara!

Didi, 18 Mei. 2020


Top therapeut, vriendelijk & doorgrondend.

Sarajayne is een vriendelijke en doorgrondende vrouw. Ze is professioneel maar weet haar therapie wel menselijk te houden. Ze legt alles in normale mensen taal uit en geeft altijd meerdere opties waardoor ze goed af kan stemmen op de wensen van haar klanten. Haar praktijk is gezellig en schoon. Nazorg is goed, waarbij ze zelfs na beëindiging van een therapie traject altijd bereid blijft om mee te denken

Isolde, 20 Mrt. 2020


Innerlijk kind geheeld

Sarajayne is een therapeut die haar werk serieus neemt! Maar dit doet ze met een vriendelijke openheid die van haar afstraalt vanaf het moment dat je "Hoi" tegen haar zegt en snel zorgt dat je op je gemak bij haar voelt. Door eerdere ervaring met een hypnose sessie kan ik het echt aanraden aan de mensen die juist sterker in hun eigen ik willen staan, om het een kans te geven. Het heeft mij indertijd zoveel geholpen een gesprek met mijn "innerlijk kind " aan te gaan en te begrijpen waar de onzekerheid vandaan komt dat het voor mij alleen maar meer positieve groei heeft gegeven.

Sarajayne heeft een fijne rustige stem om dieper in een hypnose te vallen of een meditatie in te gaan en zorgt ook dat het word afgestemd op een manier dat de sessie/meditatie het beste bij jou past

 

Sandra, 20 Feb. 2020