LGBTQ coaching, transitie of coming out

Onze samenleving bestaat uit alle vormen alle kleuren. Tegenwoordig is in de 21e eeuw alles mogelijk. Toch kan het niet zo makkelijk zijn als dat het lijkt.

 

Het accepteren van je eigen seksualiteit of het veranderen van gender, je lichaam aanpassen naar hoe jij je echt voelt kan een hele stap zijn. Er wordt door de omgeving niet altijd goed op gereageerd, om maar niet te spreken van alle gedachten en gevoelens die er binnen jezelf mee mee komen. 

 

Soms helpt het dan om een steuntje in de rug te hebben. Iemand die je helpt hoe gedachten richting te geven. Iemand die met je mee loopt in jou transitie of jouw coming out. Iemand die nooit zal oordelen hoe jij je ook voelt. Uiteraard kan ik ook met een variëteit aan andere problematiek helpen zoals eenzaamheid of familie of relatie problematiek. 

 

Boven alles geloof ik in de openheid van geest en menselijke connectie. Tijdens therapie creëren we samen een ruimte die je de veiligheid biedt om je gevoelens te verkennen, oude veronderstellingen en verhalen uit te dagen en het moedige werk van transformatie te doen. Mijn werk houdt in dat we samen opmerken en reageren op wat zich ontvouwt, en de therapeutische relatie gebruiken om compassie op te sporen en verandering te creëren. Tijdens deze therapie kun je terecht met problemen binnen jezelf, maar ook binnen jou relatie. Ik heb zelf mijn eigen hierin gelopen, en op zoek naar wie ik ben, en hoe ik dat binnen mijn relatie en de grenzen van onze samenleving kan zijn. Hierdoor kan ik als geen ander zonder oordeel helpen mee te denken. Ik kan je vragen stellen wat je stimuleert net even anders te kijken, je inzichten geeft en bewust maakt, ik kan een luisterend oor zijn en een uitgestoken hand. 

 

Ieder mens maakt vroeg of laat een transitie door, bij sommige is die wat meer zichtbaar dan anderen. Transitie betekent vooruitgaan.  Ik geloof dat we allemaal de capaciteit hebben om dit te doen, maar soms hebben we een kleine boost van een bondgenoot nodig om te onthouden waar we toe in staat zijn en waar we naar toe kunnen gaan.  Kom zoals je bent, wat jij bent goed genoeg. 

 

Loop jij ergens tegenaan, wil je hulp? Neem gerust contact op 

Hypnose . hypnotherapie . Relatietherapie . Burn-out . Oud-Beijerland . Rotterdam . Dordrecht . Krimpenerwaard . Hoekshe waard . Braband . Zeeland . Moerdijk . Barendrecht . Numansdorp . Klaaswaal . Heinenoord . Spijkenisse . Ridderkerk . Mijnsherenland . Westmaas . Afvallen . Dieet . Angst . Boosheid . Stoppen met roken . Misbruik . Trauma . Depresief . EFT . EMDR . RDI  . spiritueel . healing . reiki . healing . shamaan . shaman . sjamaan . sjamanistisch . zelfontplooing , oerkracht, mannen, primal, oer, vrouwen