Coaching


Een coach is iemand die je helpt jouw doelen te stellen en een bruikbaar plan te ontwikkelen om deze te bereiken. Coaching klinkt voor sommigen misschien als een buitenlands concept, maar om als atleet van wereldklasse te concurreren, heb je de ervaring, enthousiaste ondersteuning, objectief perspectief en inzicht van een coach nodig. Dit is een sport coach. Ik ben een mentaal coach.

 

Coaching houd je gezond. Een mentaal coach is iemand die professioneel is opgeleid om je te helpen jouw volledige potentieel te maximaliseren en de gewenste resultaten te bereiken.

 

De definitie van een mentaal of levenscoach kan variëren, afhankelijk van wat jou specifieke doelen zijn. Een coach stimuleert en begeleidt cliënten bij een reeks professionele en persoonlijke kwesties. Je zou mij als coach kunnen inhuren om je te helpen met specifieke professionele projecten, persoonlijke doelen en overgangen.

 

Ik help je groeien door je huidige situatie te analyseren, beperkende overtuigingen en andere potentiële uitdagingen en obstakels te identificeren en een aangepast actieplan op te stellen dat is ontworpen om je te helpen specifieke resultaten in je leven te bereiken.

 

Coaching is gericht op cognitieve begeleiding. Ik denk met je mee, maar jij doet het. De oplossing zit al in jou!

HypnoBirthing , hypnobirthing , relatietherapie , relatieprobleem , scheiden , afvallen , zelfhypnose , stoppen met roken , strijen ,  hypnose , hypnotherapie , burn-out , stress , onderbewustzijn , psychodynamish , therapie  , Gorden method , hypno , spiritueel , psycholoog , depressie , pesten , kinderen , EMDR , EFT , voice dialogue, ITP, Tapping, trauma, zekerheid, onzekerheid, vrouwen, oervrouw, vrouwenproblemen