Wie ik ben: een korte introductie.


Hallo, mijn naam is Sarajayne Davina Schuurmans. Geboren op 02-03-1988 en ik woon met mijn partner en dochter in de Hoeksche-Waard (Zuid-Holland). Ik ben hypnotherapeut, (oerkracht) coach, docente & creatief ondernemer. Mijn kracht is het helpen ontdekken van jouw kracht.

 

Ik ben opgegroeid in een humanistisch gezin, waar respect voor mens, dier en de wereld normaal was. Als jong meisje speelde ik al praat dokter, destijds had ik nooit gehoord van een therapeut. Mijn carrière ging toch aanvankelijk een andere kant op. Mijn moeder komt uit Wales, en ik spreek door een tweetalige opvoeding vloeiend Engels. Destijds leek het dus logisch docent Engels te worden.

 

Op mijn 20e ben ik naast mijn studie gaan werken in het middelbaar onderwijs, waar ik ben doorgegroeid van docent (geschiedenis en Engels) naar persoonlijke begeleider en vertrouwenspersoon. Ik kwam in aanraking met leerproblemen die diverse oorzaken hadden, zowel mentaal als lichamelijk. Zo heb ik onder andere kennis gemaakt met Faalangst, onzekerheid, ADD (Attention Deficit Disorder), HSP (Highly Sensitive Person), PDS (prikkelbare darm syndroom) en onverwerkte trauma's. Ik had deze punten aangestipt gekregen in mijn lerarenopleiding, maar had het gevoel dat ik tools miste.

 

Om mijn leerlingen beter te kunnen ondersteunen met hun hulpvragen, heb ik meerdere geaccrediteerde cursussen en opleidingen gevolgd op dit gebied. Tijdens deze cursussen ben ik vooral zelf met mijn neus op de feiten gedrukt. Wat er voor ging zorgen dat ik ging reflecteren op mijn full-time baan voor de klas. Na de geboorte van mijn dochter ben ik mijn werk anders in gaan delen. Ik ben deeltijd als interim docent gaan werken en daarnaast, ben ik aan de slag gegaan als zelfstandig therapeut om zo, zoals men in het Engels zegt "best of both worlds" te creëren. Ik ontdekte dat veel van de problematiek die ik aantrof bij pubers, zich ook manifesteerde bij volwassenen. Voorbeelden van deze klachten zijn vermoeidheid, stress, angst, nachtmerries, verdriet, onzekerheid en burn-out.

 

Ik ben in 2018 de vakopleidingen Hypnotherapie en Psychodynamische therapie gaan volgen en vond hierin alle vaardigheden die ik nog miste. Tegenwoordig combineer ik mijn baan als docent met mijn baan als therapeut. Ik vindt het belangrijk om in connectie te blijven met het onderwijssysteem. Beide banen zijn een belangrijk onderdeel van wie ik ben en waar ik voor sta. Namelijk ontwikkeling van de mens als geheel. 

 

Weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op.

 

 (Fotograaf: Daniel van der berg

HypnoBirthing . hypnobirthing . relatietherapie . relatieprobleem . scheiden . afvallen . zelfhypnose . stoppen met roken . strijen .  hypnose . hypnotherapie . burn-out . stress . onderbewustzijn . psychodynamisch . therapie  . Gorden method . hypno . spiritueel . psycholoog . depressie . pesten . kinderen . EMDR . EFT . voice dialogue . ITP . Tapping . trauma . zekerheid .  onzekerheid .  vrouwen . oervrouw . vrouwenproblemen . zelfmoord . angst . pijn . chronische pijn . PDS . dieet . help . huiselijk geweld . vreemdgaan . hypnotherapy . hoekshe-waard . Hoeksche waard . Strijen . slaapprobleem . kan niet slapen . psycholoog . connectie