Ervaringen van voorgaande klanten


Sarajayne is een therapeut die haar werk serieus neemt! Maar met een vriendelijke openheid die van haar afstraalt vanaf het moment dat je "Hoi" tegen haar zegt en snel zorgt dat je op je gemak bij haar voelt.

Door eerdere ervaring met een hypnose sessie kan ik het echt aanraden aan de mensen die juist sterker in hun eigen ik willen staan, om het een kans te geven.

 

Het heeft mij indertijd zoveel geholpen een gesprek met mijn "innerlijk kind " aan te gaan en te begrijpen waar de onzekerheid vandaan komt dat het voor mij alleen maar meer positieve groei heeft gegeven.

Sarajayne heeft een fijne rustige stem om dieper in een hypnose te vallen of een meditatie in te gaan en zorgt ook dat het word afgestemd op een manier dat de sessie/meditatie het beste bij jou past.

 

- Sandra D - 


Mijn man en ik hebben een privé cursus Hypnobirthing gevold bij Sarajayne. Ze heeft ons heel prettig en persoonlijk geholpen. Haar cursus is praktische, duidelijk en beslist niet zweverig, wat mijn idee vooraf bij het woord Hypnobirthing was. Sarajayne heeft vooraf heer uiterste best gedaan om met ons een passende datum te vinden. Ik ben docent dus het is voor mij lastig vrij te krijgen. Ondanks Sarajayne normaal niet in het weekend werkt heeft ze voor ons toch een uitzondering gemaakt en heel fijn meegedacht. 

 

Sarajayne heeft haar best gedaan zowel mijn man als mijzelf heel goed voor te bereiden. Haar ruimte is sfeervol en schoon met prima faciliteiten in de vorm van toilet. Sarajayne had voor alles gezorgd, inclusief thee en koffie zoveel we wilden en wat te snoepen. We hebben tijdens de cursus steeds de afwisseling tussen uitleg en oefenen gehad, waardoor we er eigenlijk constant goed bij bleven.

 

Twee weken geleden ben ik bevallen van een mooie dochter. De bevalling ging goed, ik kon heerlijk rustig blijven. Echt een super cursus en een aanrader voor iedere zwangere!

 

- Christine K - 


Bij het binnenkomen had ik het idee dat een massage of lichaamswerk mij zou kunnen helpen, door het geweldige advies van Sarajayne zijn we een totaal ander pad ingeslagen. Een hypnotherapie, dit was erg spannend maar het allerbelangrijkste is dat het heel erg fijn is.

Samen hebben we gevoeld, gepraat en zijn stapje voor stapje vooruit gegaan. Sara laat je echt welkom voelen, de begeleiding is duidelijk en bij vragen legt ze alles geweldig uit. Je kan werkelijk alles tegen haar zeggen en samen bewandel je magisch pad.

Voor mij voelde de hypnotherapie als het volgende : Een zachte stromende rivier die je thuis brengt bij jezelf. Jij wijst de weg en Sara stuurt het bootje de aangewezen stroming op. Dankje wel Sarajayne!

 

- Didi B -


Sarajayne is een enorm fijn persoon om mee te mogen praten, werken en reflecteren. Ze heeft een open perspectief naar alles en een enorm professionele manier om iemand op zijn gemak en in vertrouwen te stellen. Het is, vanwege het alternatieve randje van de technieken, een spannende sessie maar wel eentje die zonder twijfel effect heeft.

 

Na mijn eerste ontmoeting met Sara heb ik sterk het gevoel dat ik hier daadwerkelijk goed mijn ei in kwijt kan en dat haar methodes, werktuigen en warmte mij goed helpt. Het belangrijkste is dat ik mij op geen enkel moment onprettig heb gevoeld. Nogmaals bedankt!

 

- Jeroen S - 


Sarajayne is incredibly professional and skillful at her work. She's make you feel comfortable and actively tries to meet your needs, providing a safe environment to experience your treatment in. I would definitely recommend going here and let yourself be pampered, or work through some things that need attention! 

 

- Karian R -


Vandaag een hele fijne hypnose sessie gehad van Sarajayne. ze wist precies hoe ze mijn hulpvraag moest aanpakken. Ik ben er erg mee geholpen, ik kom zeker terug!

 

 - Wilma I - 

 


Deze week heb ik een hele fijne hypnose sessie gehad van Sarajayne. ze wist precies hoe ze mijn hulpvraag moest aanpakken. Ik voelde me gehoord en gezien, ben er erg mee geholpen.

 

- Marina B. -


Ik heb een hele fijne hypno-sessie gehad, waarbij Sarajayne heel prettig communiceerde en goed mijn aandacht erbij wist te houden tijdens de sessie. Het verschil was duidelijk te merken de dagen erna en dit heb ik als heel fijn ervaren. De combinatie van massage en hypnose kende ik nog niet maar dit werkt uitstekend voor mij en de onbewuste spierspanning door stress. Zeker een aanrader! 

 

- Janette H -